friday night at MS Rosella,

Yay, har äntligen tid att skriva lite här. Har just köpt jätte söta rosa smycken från SNÖ, och ett Lancomé läppglans som smakar Toffee. Åh, jag älskar det verkligen... Caramell, Kinuski... I'm freaking addicted.
Jag har inte ätit socker sen jag kom ombord. Gah, jag har ett sånt sötsug så jag vet inte vad... Alla har övertalat mig om att man mår bättre och blir piggare om man inte lever på bara sötsaker, men det är fan inte sant. Min kropp är i chocktillstånd. Den är absolut inte van att bli överraskad med såhär mycket näring. I need candy... Crap.

Haha, en del passagerare är riktigt lustiga. Har fått höra att:
 'Jag ser ovanligt bra ut för att vara tjej.'
(Killen som uttalade det förmodar jag spelade på den andra planhalvan...)
Sen har jag även fått höra att 'Jag ser korkad ut.'
Det tackar vi för, har jag nånsin utgett mig för att vara av den smartare kategorin brudar? Nej, just precis. Sen har jag även fått stalkers efter mig.. Uäck, leave me alone.




Ne, nu är det fredag kväll på Rosella, då vet man aldrig vad som händer! Hoppas ni har det bra allihopa.
Lots of love to you guys!

grease*,

Har setat och kollat på grease nu.
Vet inte hur många gånger jag sett den filmen,
är nog lite smått beroende...

Fan, i'm a fucking failure.
Jag sviker mig själv hela tiden.
När ska jag lära mig att enough is enough?
Jag är så förbannat naiv. För naiv för mitt eget bästa.
Ska alltid tro så förbannat bra om alla människor...
Och jag har på tok för lätt att förlåta folk.
Det är okej, ni kan behandla mig hur ni vill.
Jag finns ändå alltid kvar..
Ställer alltid upp, finns där.
Jag är så blond och blåögd.
Antar att jag är för mesig för att svika folk.
Men jag ska bli tuffare på den fronten. Måste bli det.

Sen den där biljäveln också.
Är inte det mista sugen på att köra audin i höst.
Ska försöka lösa det i veckan...

Finaste Naina ringde just. Ska möta upp hon vid landgången på den åländska sidan ikväll... Hon har nog en hel del att berätta efter den här veckan...busunge.

Ska sminka klart mig och fixa håret, sen ska jag packa ner det sista och laptopen. Får se om jag hinner blogga nåt den här veckan. Tror inte det? Hann ju inte ens gå ut på nätet sist så.. Har så mycket annat att göra på båten när vi är 'lediga', haha. Älskar verkligen mitt jobb ibland. Vi är som en enda stor familj, haha :)
Ska ta med kameran och fota en massa, om jag nu kommer ihåg det. Bilderna jag har på datorn känns ju lite uttjatade.. Men dom funkar bra som utfyllnad, haha. So long folks.

  

same old brand new you,

Nu har Anna åkt tillbaka till Norrköping igen, saknar henne redan. Hade en riktigt mysig kväll igår, dock var det lite smärta inräknat.. Snacka om att hon kan massera!
Imorse var vi uppe klockan åtta (8) och åt frukost och sen tog vi en powerwalk runt slingan och ner till mälaren. Riktigt skön morgon. Vi har hunnit diskutera allt från avlivning av djur, till otrohet.
Varför kommer man alltid fram till att man måste gå till typ bibblan eller golfklubben för att hitta snälla killar? Haha. Eller vad säger du Anna-Celeste, vi har ju också diskuterat det där x antal gånger!



Börjar jobba idag igen.. Känns faktiskt helt okej, speciellt efterssom vädret ändå suger. Får gärna va dåligt väder hela veckan efterssom jag ändå bara ska va på båten ;)
Håller på och packar och fixar nu. Ska ta med en väckarklockan den här gången, haha. Litar inte på att Alex väcker mig längre, fick ju dra upp han dom två sista dagarna förra veckan... slöa kockjävel, haha.

Jag är förövrigt på riktigt bra humör idag... Sådär småglad ni vet. Tror det kan ha med nåt sms att göra, haha.
Ne, nu ska jag fixa vidare här...

utmanad av tina,

Namn: Madde
Född: 26 juli 1987
Hårfärg: blont
Hur många hårfärger har du haft: de flesta..
Ögonfärg: blå-gröna.


Har du ett jobb: jodå, förtillfället på Rosella :)
När börjar du isåfall: kl. 6
Drömyrke: plastikkirurg, åklagare, ortoped... wish me luck guys.
Vilket program gick du på gymnasiet: natur/natur
Körkort: ja
Städer/länder/platser jag vill besöka innan jag dör: canada tusen gånger om, new zeeland, australien, calgary, mauritsius, och en massa exotiska öar. och ännu fler ställen..

Detta attraherar dig hos partnern (utsidan): ögon, kropp och utstrålning.
Detta attraherar dig hos partnern (insidan): humor, snäll, charmig.
String, hotpants, hipsters, boxer eller mammatrosor: string och hotpants.
Favoritfärg på underkläder: svart.
Pushup, balconette, sportBH eller BH utan fyllning: pushup
BH-size: haha...inte så stor va. ännu.
Blev av med oskulden: 16.
Önskar du att du väntade med oskulden: tänker aldrig på det.
Hur många fasta förhållanden har du haft: 2 st
Hur många sviniga killar har du träffat: för många, men 1 extrem..

Har du pussat någon av samma kön som dig själv: självklart.
Har du kysst någon av samma kön som dig själv: yes.
Vill du gifta dig: det tror jag nog..
Vill du ha barn: absolut.
Har du tänkt ut barn-namn: Leon och Lancelot :)


me and anna kicks ass,

OMG, har inte skrattat såhär mycket på länge. Vilken galen eftermiddag...

Nu ska Anna göra ansiktsbehandling på mig, sen ska hon massera min rygg med liniment.. Åh, finns det nåt bättre än att bli bortskämd? Tror inte det va. Jag älskar det verkligen.

Ne, nu ska vinet korkas upp också. Imorgon börjar jag jobba, och det ska, hosthost, bli en hälsovecka även på båten. Anna Skipper tema. Wish me luck liksom :)


aloe vera kväll,

Yay, jag och Anna ska ha hälsokväll med Aloe Vera produkter hemma hos mig ikväll. Kommer hit en föreläsare och grejer. Anna gör tappra försök att få in mig i företaget, och man kan väl säga att hon kämpar i motvind just nu...haha. Är så galet oseriös och på allmänt stökigt humör. Skrattar åt det mesta hon säger.. Men det blir nog tok bra till slut iaf, får vi hoppas! Jag är ju ett stort fan av Aloe Vera själv :)

Jag var iaf just till coop och handla frukt och nyttigheter att bjuda på ikväll. Mamma blev skitsur när jag kom hem, då hon upptäckte att all frukt jag köpt var typ rutten, alternativt stenhård. Så nu är hon nere på Ica och handlar nytt... Jaja, så kan det gå. Det är kul att bränna cash..

 



Haha, Anna döpte om mig till 'hälso kväll ' på msn, och genast skrev mitt ex såhär:

sebbe säger:
hälso kväll? är det en påse karamellkungen och två liter cola light du menar eller?

Haha, someone know me to well...
Ne, nu kör vi hörni. Måste ner och lyssna mer på Anna nu, sen ska jag snat slänga ihop en kycklingsallad..mums!


this celluloid dream,

Jag vaknade på tok förtidigt idag, crap. Hade ju tänkt ta sovmorgon, men nej... Tydligen inte. Lille Twitch väckte mig ju såklart, sötsak :)

Snart kommer älskade Anna från Norrköping hit, shit vad kul det ska bli att träffa henne. Perfekt att vi börjat umgås igen, för nu har jag en anledning att hänga i Norrköping :) Älskar verkligen den staden, och shoppingen där... Lindén, Spiralen, Domino och allt va galleriorna heter. Tycker det är jätte mysigt att strosa runt där. Hela staden är...åh, i just love it.

Anna stannar tills imorgon, vilket innebär att vi kan ha tjejkväll ikväll.
Rosa nattlinnen, kuddkrig, godis och massa moore-tidningar, haha.
Och ansiktsmask och hårinpackning såklart...
Sunblock på högsta volym i bakgrunden, den ni!

Ne, nu ska jag sätta fart. Måste ringa runt lite folk på jobbet...
Och kolla hur en viss persons dejt gick igår ;)


' Just like romantic verses, just like a joyous end
Just like a memory, it twists me
Just like romantic verses, just like a joyous end
Twist... twisting me '


(Sebbe: Ja, det var du som fick upp mina intressen, och det är jag tacksam för, det vet du. Kul att du läser min blogg!)

memories never die,

Vilken skön och kravlös dag det varit. Riktigt skönt med sånna dagar ibland faktiskt, även fast jag lidigt av grym tristess största delen av dagen. Jag vill ha action i mitt liv. Helst ska det hända nånting hela tiden. Har riktigt svårt att slappna av och 'bara vara'.Har iaf vart duktig och städat, tvättat och lagat mat. Haha, det sistnämnda gick väl sådär! Spetsad fläskfilé bjöd jag på... Råkade steka köttet i nubbe istället för olja, haha... Flaskorna var lika, okej..? ;) 

Ikväll blir det lugnt. Tror jag ska över till Christian och kika på film. Han och de andra grabbarna tyckte förövrigt vi skulle köra go-cart snart igen. Hehe, förstår om dom vill ha revansch :)
Kändes nog ganska tugnt för grabbarna sist när jag vann hela skiten. Äh fan, dom får skylla sig själva!
Jag sa ju att jag hade kört mycket tidigare, men inte brydde dom sig om det.. Tss, där fick dom iaf. Åh, nu blev jag duktig sugen på fart. Kan ingen ge mig en cross? Eller en fyrhjuling? Eller en typ...evo? :P

Åh, pratade med min älskade storasyster Anna-Celeste på telen idag. Hon jobbar som bartender i London sen en tid tillbaka.. Saknar henne något otroligt! Aja, nästa gång hon kommer hem ska vi iaf ta nån kväll och kolla igenom våra res-filmer. Dock hörde jag rykten om att bandet på från vår lilla Åre-resa hade raderats? Kanske är lika bra dock. Allt hände verkligen i Åre. Allt och lite till. Blir helt klart en favorit i repris nästa år under Freeride-veckan. Kom med då hörni!

Här är två gamla bilder på mig och storasyrran. Känns som det var tio (10) år sen jag var mörkhårig...
Kanske borde bli det igen? Njae... Haha, den andra bilden har jag vart sugen på att skicka in till Moore flera gånger. Till den där 'Vem-fan-är-du?' sidan ;)

 


' I'm gonna make it on my own - Dictator on a throne
Make my own philosophy - U.S. of me '

placebo - infra-red,


US Of Me,

Jag är på dåligt humör, jag har fortfarande träningsvärk. Så jäkla drygt. Funderar på att strypa Martin som tvingade mig göra alla jobbiga övningar i fredags. Eller strypa och strypa. Amputera hans ben och armar känns mer lockande. Mer rättvist. Han bara skrattar åt mig... Och så informerande han mig om att han håller på att göra ett träningsschema som jag ska göra varje dag som jag inte tar mig till gymmet. Crap, hur ska jag klara detta? Äh, vad säger jag. Klart jag klarar det. Jag har ju faktiskt varit sjukt vältränad en gång i livet, bara att hitta tillbaka till den stilen... Kan ju inte va så svårt ;)
Martin ville även att jag skulle gå upp fem (5) kilo, men det kan han ju glömma. Jag trivs som fisken i vattnet med mina stadiga 52kg. Ska jag gå upp ska det vara i muskler, sådetså!

Ne, nu ska jag ut och gå bort den här dryga träningsvärken. Ska försöka dra med mig Christian, tror han kan behöva lite frisk luft ;)



 Hittade en gammal playlist som jag hade konstant i öronen när jag var i filippinerna.
..and I just love it.

placebo - pennywise - nickelback - billy talent - takida - him - talisman

whiny whiny whiny,

Oj vilken slapp dag, har legat och kikat på fjärde säsongen av OC typ hela dagen... Älskar verkligen slutet med Seth och Summers wedding. Så otroligt vackert, gah jag dör. Kan inte alla bara få vara sådär lyckliga och hitta sin soulmate?

Vad ska man göra ikväll då? Verkar som alla ska dricka. Blir väl att man dras med.. Har iaf just satt på kaffe, är riktigt kaffesugen! Dränkt in benen i liniment har jag också gjort, haha. OMG jag är så otränad märker jag...tss.

Jag är förövrigt på världens konstigaste humör just nu. Totally whiny. Vet inte alls vad jag vill göra ikväll egentligen, eller jo det vet jag. Helst av allt vill jag mysa under en filt framför teven med en viss person... :) Eller så vill jag åka och fiska (!), eller kika på speedway, eller sitta i en stuga på landet. Haha, som sagt.. jag är på riktigt konstigt humör. Sötsugen är jag också, så jag ska snart springa ner till videoheat och köpa lite godis. Det är ju lördag, och då får man äta vad man vill. Hurra hurra. Ne, nu blev mitt kaffe klart. Kanske ska hälla lite baileys i? mmm..



Jag tror jag hittat min drömbil.. :)

barbiedocka i plast?

DU HAR:
(X) en plattång
(X) en locktång
(X) en designer parfym
(X) maskara över 100 kronor
(X) foundation över 200 kronor
(X) ögonfransböjare
(X) olika borttagnings medel
(X) speciellt hårbalsam i flaska
(X) läppglans över 100 kronor
(X) hårinpackningar
(X) bodybutter
(X) bodylotion
(X) parfym över 300 kronor

TOTALT: 13 poäng

DU:
(X) använder locktång/plattång varje dag
(X) använder foundation varje dag
(X) använder maskara varje dag
(X) använder kajal varje dag
(X) använder läppglans varje dag
(X) använder bodybutter varje dag
(X) använder bodylotion varje dag
(X) använder ansiktsrengäring varje dag
( ) använder hårinpackning varje dag
( ) använder hårspray varje dag
( ) använder ditt gymkort varje dag
( ) använder dig av frisörens sax varje månad

TOTALT: 8 poäng

DU HAR:
(X) tonat håret
(X) färgat håret
(X) hårförlängning
(X) piercat dig
( ) tattuerat dig
(X) hål i öronen

TOTALT: 5 poäng

0 - 10 - naturligtvis naturliga tjejen!
10 - 15 - konstgjord behandlad blomma
15 - 20 - kanariefågel i nordisk miljö
20 - 25 - fryst jordgubbe - thats me!
25 - 30 - barbiedocka. i endast plast.

Listan är snodd av JENNA. Jag utmanar alla girls att göra listan ! ;)

midsommarfirande,

Hade en jätte trevlig midsommar igår ute i Täby. Blev medbjuden dit av Matilda, tack gumman!
Var hur mysigt som helst, grillning, lekar, allsång, dans...you name it. Alla var verkigen super goa :)


  
   
  


Imorse när jag vakna kom jag knappt ur sängen, haha. Inte för att jag var bakis (...okej, det var jag väl också), men för den där jäkla träningsvärken jag fått av träningen igår, haha. Har så sjukt ont i benen efter alla utfall Martin tvingade mig att göra. I uppförsbacke och grejer... Shit, den karln går verkligen in seriöst för att jag ska ha en het kropp, haha. Det tackar vi för iofs, men det är ju duktigt drygt med träningsvärk! Ska ut på en långpromenad snart, så kanske den lättar lite. Om jag nu kan gå, haha. Btw så drömde jag att jag opererade brösten inatt, och jag blev grymt nöjd med resultatet. Så nu lutar det ännu mer åt att det blir sillisar till hösten. Anna-Celeste och Lina, ni är fortfarande på va?
Om vi gör det samtidigt alla tre kanske vi t o m får grupprabatt ;)


midsommarafton,

Har just kommit hem från en långpromenad och snart blir det gymmet med Martin.
Hoppas det blir effektiv träning idag, vore riktigt skönt!
Sen senare ikväll ska jag på fest ute i Täby med Matilda.
Kommer vara massa folk där. Vi ska grilla osv, blir nog tok mys :)
Ne, nu måste jag skynda mig att byta om till träningsoutfit. Hoppas alla får en  bra midsommar.

Till alla ålänningar: Hoppas ni får en toppendag ute på Föglö!
Känns jätte konstigt att inte jag ska dit, men ni fårstår nog varför...
Men drick och festa som fan och ha det kanon!
Akta er för kustbevakarna, dom är elaka!!




' Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny ‘cause we just won't eat '


miss america,

Yay, körningen till bolaget gick nästan åt helvete. Satt och bläddra med musiken och körde i vanlig ordning lite för fort och så PANG. Ett jävla väggupp. Fuck fuck fuck. Var helt säker på att det snart skulle vara världens disco i panelen och att hela fronten och allt under hade fart bort. Men nope, inte en skråma och inga blinkande lampor. I'm a lucky biatch. Gjorde ju precis samma sak med audin för ett tag sen, och då var det bara att ringa bärgningsbilen...

Kom iaf just hem från stan med Matilda darlingen. Tänkte köpa nåt fint att ha på mig imorgon, men hittade inget som föll mig riktigt i smaken. Köpte iaf två linnen och en kofta, värsta fynden va de också :)

Nu ska jag ut och ta en lång promenad..


' A wakeup call for the girl, who has everything
The morning sun, has a special meaning
She lives a dream that will end, when the sun goes down.

She'll be alone, feeling lost, thinking she's unknown.

Tell me why you're crying Miss America '

lazy lazy laaaazy,

Gud vilken slö och skön morgon det varit :) Sovmorgon, och sen världens längsta frukost och ett tok skönt bad.
Hårinpackning, ansiktsmask, peeling, scrub och rakning.
I feel like a new person, haha.
Och nu har jag suttit ute på altanen, druckit ännu mera koppar kaffe och slö-bläddrat igenom x antal gamla nummer av Moore.
I just love these lazy mornings..
Men nu är det slut på latheten, nu ska jag börja engagera mig! Ska kasta mig i volvon nu och köra till bolaget, innan Martin vaknar till liv och börjar tjata om det där satans gymmet, haha.

Btw så drömde jag att jag var tillsammans med Snygg-Erik inatt. Igen. Det är säkert sjunde (7e) gången jag drömmer det. Vi har en jätte söt dotter ihop och är sådär överdrivet sagolyckliga, haha.

...sometimes, i really do miss those creepy nightmares i used to dream.

 

good night dolls*

'
Bara för att jag aldrig lägger upp bilder på mig själv... ;)



i'm still alive,

OMG, vilken vecka det varit! Har inte haft en sekund över för datorn...shit asså. Men vad jag älskar mitt jobb. Viking Lines MS Rosella kicks ass kan jag säga. Världens kanon gäng är vi som jobbar ihop på min avdelning, och vi har haft så sjukt kul och jobbat på tok bra. Gah, i fucking love my job. Sen får vi inte glömma att alla jobb-veckor alltid bjuder på en jäkla massa snaskigt gossip, intriger, bortamatcher etc etc, haha. Sånt gillar vi! Dock är jag en av dom som sköter mig...oftast. Enough said.

Imorse var jag hos Nenna Pearls and Beaty och fixade mina naglar. Valde att göra vanlig vit förlängning med guld-dekorationer, efterssom jag tröttnade (!) på mina rosa ganska fort... Men nu är jag iaf tok nöjd :)

 

Sen var jag in till stan och tog en lunch med Anna-Celeste, Lina och Camilla. Hur trevligt som helst att träffa alla girlsen igen och snacka lite skit. Mest snack om killarna i våra liv blev det ju såklart. Visade sig att Camillas kille hette Uffe, haha... Jag kunde ju såklart inte hålla mig för skratt varje gång hon så "Uffe", så jag as flabbade. Att Lina och Anna-Celeste satt och spännde ögonen i mig och tyckte jag skulle visa en gnutta respekt gjorde bara namnet "Uffe" ännu roligare... Haha, jag är hemsk, jag vet. Sen sprang vi iaf lite på stan och kikade runt i affärerna, tills vi var tvugna att åka hem.

Och nu sitter jag här framför datorn och grinar floder över att Anna-Celeste darlingen åker tillbaka till London ikväll :(
Hann ju fan bara träffa henne en (1) dag den här gången hon var hemma. Crap liksom...

bord som bord?

Haha, nu har jag vikt mig dubbel av skratt. Läste just i Carros blogg att hon och hennes sambo vart och köpt ett vardagsrumsbord. Eller... iaf ett bord att ha i vardagsrummet.
Man kan ju inget annat än att ge credd över deras kreativitet! Dom hittade inget soffbord som föll dom i smaken, så dom köpte ett matsalsbord och såga av benen på det. Jomen visst, så kan man ju också göra!
http://carolinarung.blogspot.com/
Jag är förövrigt gudmor åt deras katt Nisse. En värdelös gudmor som inte gör ett skit, men en gudmor. Alltid nåt.

just some shit,



'Dance like nobody is watching'.  Den quoten har jag aldrig riktigt fattat. Jag VILL att folk ska se mig när jag dansar. Jag vill synas på dansgolvet. Jag vill sticka ut. Det är ju det som är lite kul... med uppmärksamheten. Äh, skitsamma.

En sak som slog mig idag på gymmet var att jag måste ha en ganska vriden kroppsuppfattning. När jag tränar och ser mig själv i speglarna kan jag tycka att jag på tok för smal.
När det däremot är dags för tex utgång, och partytopparna ska på, ser jag på mig själv med andra ögon. Då kan jag komma på mig själv att tycka att jag är för tjock! Hur sjukt är inte det? 
Jag måste ha en ganska vriden bild av mig själv ibland. Wierd, minst sagt. Som tur är, är jag överlag väldigt nöjd med min kropp, men det är konstigt att man ändå kan pendla så mycket som jag gör. Och på samma dag liksom? Jaja, det är väl inget världsproblmen, bara slog mig nyss! Jag är nog inte heller ensam om dessa tanker, eller?



Jessica Alba, den perfekta kroppen om ni frågar mig.

i can't hide from him, crap.


Crap, jag kommer inte undan gymmet idag tydligen. Ringde min träningsbuddy Martin just för att ursäkta varför jag inte hörde av mig ang. träningen imorse:

Jag: '...jo asså jag behövde en sovmorgon imorse, och sen blev frukosten lite för lång...'
Martin: 'Okej, men det är lugnt. Vi kan ju dra nu istället.'
Jag: '...nja, asså...Det går nog inte. Jag kom just ur duschen och nu ska jag iväg och shoppa och...'
Martin: 'Madde, jag plockar upp dig om en kvart!' *klick*

Fan, jag kommer inte undan den där karln asså. Bäst att svida om till träningsoutfiten då!

K-Fem,

Jag skulle visst ha varit på gymmet kl. 10.00 idag, men det blev ju inget av med det.
Sovmorgon och en lång frukost i solen kändes mer lockande, haha.
Sommar, sol och värme är helt underbart, men inte på nätterna!
Kan ju omöjligt bara vara jag som känner att jag sover i en bastu now days?
Suck ja, inte konstigt att man är trött när man vaknar, efterssom man sover så dåligt.


Ne, nu ska jag duscha och fixa lite och sen blir det en sväng till Vällingby C.
Tycker om deras 'nya' galleria K-Fem väldigt mycket.
Snygg, modern och lagom spacad. Och bra butiker såklart. 
Och inte lika mycket folk som inne i stan, skönt.


pics pics pics,

Min kusin ringde just och berättade att jag får gå gratis på Sturebadet. Härligt, det ska jag absolut utnyttja! Hon drog till Usa och gifte sig för några år sen, men nu har hon tagit med sig sin amerikan och bosatt sig i Sverige igen och börjat jobba där. Smart drag. Jag förstår henne precis. Klart som fan att man väljer Stockhom framför LA. Jo, absolut. 
Äh, hon hade säkert en anledning, jag klagar inte över att hon är tillbaka. Det gynnar ju tydligen mig ;)

Jo, den där kameran jag fick för typ en vecka sen... först nu packade jag upp den (åh vad kul det måste va att köpa presenter mig, not)! Anyway, kände mig nämligen lite extra snygg ikväll, så tänkte att nu jäklar ska det knäppas bilder. Jomen visst serru, batteriet skulle ju laddas i 330min innan användning. Så det sket sig ju. Får hoppas man har utseendet på sin sida imorgon med då ^^

Fick en anonym kommentar förut där en person (högst troligen en brud) frågade om jag va ruskigt ful, efterssom jag aldrig la upp några bilder på mig själv... Yes, svarade jag, ruskigt ful. Det är riktigt illa på den fronten tyvärr! ;) Då svarade "hon" att "...men hon hade ju sett nån bild på mig, och då var jag väl inte alltför tokig iaf". Hahahahahahaha, OMG. Komik.
None
Skitsamma iaf. Hur mycket tror ni det hänt på packningsfronten? Jo, hittills är allt jag lyckats packa en neccesär med de viktigaste krämerna att ha med. Men det tog å andra sidan sin lilla tid att välja ut dom, så lite nöjd med mig själv är jag. Jag har ju iaf börjat.

Nu ska jag ta ut efterrätten ur ugnen, och sen ska jag se Maid in Manhattan på teve. Lite vin på det med. Jag ursäktar mig med att:
' den där boxen måste ju ta slut...'


my lovely home this summer*,

På tisdag ska jag ju börja jobba igen som sagt, känns lite halvdrygt.
Har ju vart 'ledig' hela våren efterssom jag pluggat på komvux.
Men nu är det dags att korsa Ålands hav igen då! Känns dock lite sådär halvkul att dom bytt ut min älskade Ålandsfärjan mot Rosella.
Jag har aldrig vart på Rosella. Aldrig ens sett båtjäveln.
Kommer kännas lite retard att behöva gå till infon som ett annat pucko när man kommer ombord och fråga vart man bor. Och vart ens arbetsplats ligger, haha.
Tror jag ska börja packa lite nu, vore skönt att ha det gjort i tid nångång. Men det lär ändå bli att jag kastar ner de sista grejerna på tisdag-morgonen...och glömmer hälften. Men vad gör det egentligen? Mitt jobb har ju en taxfree!



Sådär ser den iaf ut, så nu vet jag det...haha. Blir nog riktigt bra det här :)

big fan of aloe vera,

Crap, handleden smärtade som fan imorse! Kändes verkligen som den va av på tusen (1000) ställen..
Då slog det mig att jag har typ 50st tuber med Aloe Vera Heat Lotion, så jag dränkte in den i det - och jäklar vilken förändring. Här snackar vi riktigt hästliniment! Den har typ domnat bort, haha... Så nu ska jag överbehandla den med den där krämen som fan. Börjar ju jobba på tisdag, och det skulle underlätta om jag inte va halvt retard då!

Aloe Vera Heat Lotion, it's freaking magic. No kidding.

Har just setat ute i solen med pappa och ätit glass och druckit vin. Lite söndagsalkolism sådär på dagen :) Och sjukt mycket Ben and Jerrys glass. Cookie dough, gah - den är farligt god. En riktig munorgasm, haha.

Kvällen igår var jätte trevlig, så överdrivet nice att träffa Matilda darlingen och snacka massa skit! Vi hann babbla igenom det mesta och uppdatera varann om våra liv över några glas vitt här hemma hos mig :)
Sen bar det in till stan där vi mötte upp Charlotte utanför Trädgården dit vi tänkt gå. Jomen tjena på den kön! Över 100 meter! No thanks liksom! Så vi tog en taxt till Kvarnen på söder, där det blev på tok för många shottar :) Men what the hell, inget är fel så länge man har roligt - och det hade vi!

En sak som är synd är att alla killar verkar vara sådanna f'ttans as. Kan inte någon bara ha ett lyckligt förhållande, på riktigt? Är trött som fan på det här nu asså, skärpning för fan. Vill inte behöva trösta fler kompisar! Jag har ju just själv läckt ihop liksom... Love is fucking suicide, sometimes.
Shit, har tänkt på en sak...till och med några av mina närmaste killpolare har jag ju märkt är svin på senaste tiden... Så fort flickvännen är borta så är dom och kladdar på en. Bete er pojkar er för satan!


Ne, nu ska jag och mina vänner Ben & Jerry ha en date till. Kaffe på det och senaste Moore. Ja tack, vi hörs senare då!

koffein, tack.

Gah, har ingen energi eller lust till att blogga alls idag, don't know why? :( Säkert en kombination av det fina vädret, baksmälla och stress. Eller ja, stress och stress.. Det enda kravet jag har på mig just är väl att hitta kläder för kvällen och lägga lite smink i facet. Matilda kommer över på ett glas vin vid 8-tiden och sen ska vi ta oss mot stan. Trädgården närmare bestämt! Har aldrig vart på det stället, men alla säger att det är jätte mysigt och trevligt. 3 dansgolv tror jag det va, och stor uteplats. Låter inte så tokigt? Och att träffa Matilda ska bli så kul, har ju inte sett den lilla darlingen på säkert 3-4år..sjukt länge! Haha, nu fick jag ångest över kläderna och sminket, för Matilda är en sån där sockersöt tjej som verkligen fötts med utseendet på sin sida! Jag har med andra ord grymma utseende krav ikväll för att matcha hennes nivå, haha... ^^
Annars då? Gårdagen var jätte mysig, fler sånna kvällar tack! Träffade massa gamla vänner från skol-tiden, kul att se vad det blivit (..och inte blivit!) av alla!
Och handleden ja, den förbannade jäveln! Åkte med pappa till St Görans Sjukhus och röntgade den, snacka om att det gick fort! Jag känner ju dom flesta där efterssom jag jobbat där själv, och pappa jobbar där, så jag fick bara glida in direkt och stoppa handen under maskinen. Stackars alla som satt i väntrummet och vänta, tar ju galet lång tid att få röntgentid. Ibland är det skönt att det är skillnad på folk och folk, haha!
Pappa kolla iaf på bilderna direkt, och konstatera att det inte va nåt värre fel på den än att den fått sig en rejäl kyss... Inget brutet med andra ord, det tackar vi för! Dock denna olidliga smärta!
Ne, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och pappa äta kina-mat, mums! Va just och hämta från resturangen runt hörnet. Det är det bästa med att bara bo med pappa - det blir mycket hämtmat :)


inte så smidig alltid..

Hoho, igår tittade jag nog för djupt i flaskan, är ganska säker på att min handled är av nu... not so nice!
Så får åka in St:Göran och röntga den imorgon, för idag har jag inte hunnit. Har varit fullt upptagen med att vara bakis, och städa och fixa inför ikväll :) Och pipa över handleden. Helvete vad ont den gör asså.. Varför kan man inte ta emot sig när man ramlar på fyllan? Var ju bara några månader sen jag slog sönder ansiktet, crap. Jag är fan ostadig asså!
Eller så är det ett tecken på orutin och ett kasst alkoholsinne.. Nej föresten, det skulle jag aldrig erkänna. Jag har nog för höga klackar när jag går ut, så måste det va!
Anyway, har städat hela huset idag, duktigt värre. Men suck, allt tar ju tre (3) gånger så lång tid när man bara har en hand. Jaja, tur att det va vänstern som rök, och inte högern iaf!
Har bjudit över Martin, Fredrik och Hanna på middag ikväll. Blir grillad entrecote, klytfpotatis, bearnaisesås, grillad majs, potatissallad, ceasarsallad, och lite annat smått och gott. Till efterrätt blir det vaniljglass med hallon och blåbär täckta i vitchoklad. Och svenska jordgubbar såklart :)
Ska försöka klura ut nån smarrig och somrig fördrink också! Blir iaf rött till maten, efterssom det är kött. Passar bäst tycker jag (..och de flesta andra?).
Senare ikväll får vi se vad som händer! Kommer antagligen över mer folk efter att vi ätit, så sen får man väl se om vi blir kvar här eller hamnar i stan. Jag vill till stan, jag vill träffa P *blinkblink*. Enough said, vi får se hur det går med det!

Ska försöka knäppa massa bilder ikväll med nya kameran, dags att packa upp den nu tycker jag! Har insett att jag inte kommer orka ta mig till sony och byta den, så jag behåller den. Den är ganska söt ändå! Och röd :)

simple life,

Jag saknar simple life som fan. Tycker Nicole och Paris kan göra en ny serie med sina tvillingkarlar, skulle ju säkert bli en succé! Speciellt som Nicoles och Joels söta lilla Harlow var med på ett hörn! Eller... njae, kanske är bäst att inte låta barn medverka i den serien vid närmare eftertanke, hehe. Men den skulle bli grym, om den nu blev verklighet, tror inte ni det? :)

image135

OMG, blev riktigt brun idag :) Har just dränkt in mig i aftersun. Snygga ränder efter bikinin har man också fått... Vad ska man sätta på sig ikväll som är snyggt med den brännan? Hmm, får la leta igenom garderoben snart!
Btw, crap. Jag hade tänkt åka till stan imorgon, kolla efter lite nya kläder och en (grym?) hårinpackning som Jenna http://gucciime.blogg.se/ tipsade mig om, men allt är ju tydligen stängt imorgon, så det sket sig ju! Får ta det på lördag istället! Imorgon ska jag vara stolt svensk hela dagen :)

lovely weather,

Nu ska jag ut och segla och bli riktigt pepparkaksbrun.
Hoppas alla Ni andra får en tok mysig dag och att ni också är lediga nu när vädret är helt lovely :)
Ut och bli bruna nu allihopa, så snyggt med brunbrända kroppar ju! Ne, nu ska jag ut och steka!
image134

Kommentera mera dolls*

Jag älskar alla era fina kommentarer och tips.... Så dolls, kommentera mera!

image131image133

hello sunny day,

Yay, nu ska jag börja packa inför morgondagen, blir en heldag på sjön igen!
Så nu håller jag på och välja ut bikinis, kläder , handukar, tidningar, planerar mat... ja, allt som ska fixas :)
Ska bli hur skönt som helst imorgon. Ska bli ännu brunare än vad jag redan blivit, hihi.
Mest nice :) Ska hämta upp C kl 7.00 imorgon, (så jag ska nog gå och sova ganska snart),
sen tar vi bilen ut till gålö och sen är det: Hello Sunny Day!!
image130

spending money,

Kom just hem från Vällingby efter lite tröstshopping. Varför jag tröstshoppa är ju en riktigt bra fråga, med tanke på att jag tröstshoppa, just för att jag gjort av med på tok för mycket cash idag. På ingenting!! Så jag antar att jag ansåg att jag lika gärna kunde bränna ännu lite mer.
Alla värdelösa skit utgifter:

- Banken, kostade 300:- per räkning som skulle skickas utomlands, jag hade fyra. Hurra. 1200 spänn åt helvete.
- Fucking parkeringsbot, 435 spänn.
- Försenad trängselskatt, 105 spänn.
- "Madde agerar sepe och drar 120 spänn istället för 10kr i parkeringsautomaten", 120 spänn.
- Tröstshopping i Vällingby, 1239 spänn.

Summa: Åt helvete, haha.

image129

Behöver jag ens poängtera att jag inte är så tät just nu?

empty house,

HÅRINPACKNING, någon som har ett bra tips på en grym sådan? Som är extra bra på sommaren, och som funkar på tjockt, torrt, slitet, överbehandlat och glanslöst hår (haha, vilken reklam jag gör för mig själv. Tur att det inte är en kontaktannons jag skriver...). Anyway, alla tips är guld värda!

image128

Annars då? Jo, mamma for till Italien med sina väninnor idag, och brorsan åker snart till Tyskland för att kika på några koncerter. Och efterssom pappa i princip jobbar 24 seven på sjukhuset så innebär det att jag har villan för mig själv i fem (5) dagar. Mest nice. Så jag tycker vi styr ihop en grillfest i min trädgård ikväll. Ni är på? Mest hett. See you tonight, then. haha.
Tok mysigt väder idag med, crap. Jag som skulle in till stan och köpa ny platttång.. Och byta den där kameran, kanske. Har inte besämt mig ännu...kanske bara byter färg på den? Den jag fick var tydligen bättre och dyrare än den jag ville ha, så det vore korkat att byta ner sig. Fast det är iofs aldrig någon som anklagat mig för att vara speciellt smart? Well, we'll see. Stan får iaf vänta ett tag, jag ska ut i solen och steka :)

d o l l y,

image127

sailing in the sun,

Har vart ute på sjön precis hela dagen idag, vadå underbart i det här vädret?
Seglade ut till kolnäsviken utanför Gålö, och låg där och gassade i solen. Hur skönt som helst. Ätit massa godis och kycklingsallad, mums! Nästa gång ska det dock släpas med grillmat och vin ;) Och en och annan öl!
Premiärbadat har jag också gjort, det var mindre skönt kan jag säga.. Men man kan ju inte va en chicken!
OMG vad mycket färg jag fått, är helt tok brun nu, so nice :) Snacka om att solen tar ute på sjön...sheisse.
Bjuder på lite sköna (eller kanske osköna?) bilder som C den jäveln knäppte på mig :P
Nu ska jag smörja in min kropp med aftersun...

image120  image124 image123

ny kamera,

Yay, fick kameran pappa hade lovat mig. Så nu kommer bloggen snart bombas med ego-bilder ^^ 
Ne, men tyvärr var det ju inte den söta rosa jag hade spanat in, utan en röd sak..
Så nu är jag i valet och kvalet om jag ska byta den.
Fick en Sony (ja, ni ser ju bilden, haha). Men det lutar nog åt att jag ska byta den, mot den där söta rosa Casion. Måste ändå fara till typ Onoff eller Elgiganten och köpa en ny platttång. Lyckades ha sönder min igår. Så mitt liv föll i tusen bitar, haha. Ne, men nästan så illa kändes det.

image119

Idag har vart en riktigt mysig dag btw. For ut till Kärsön och spela minigolf med Martin och Christian.
Vilken jävla skitsport det är! Haha. Eller, idag var det iaf det. Kunde ju inte ens hålla min satans boll inför banorna...haha. Mingolf = Inte Maddes grej direkt.
Sen har jag och Martin satt upp vår studsmatta, haha. Den har väl inte vart uppe på typ 4-5 år? Vi hade iaf grymt kul när vi studsa idag. Vi blev femåringar på nytt :)
Dock kan jag inte för mitt liv förstå hur jag kunde göra dubbelvolter och dubbelskruvar på den förut.
OMG, I really most have been sick back in the days. Nu är jag nöjd som fan om jag tar mig runt på en och annan salto...

skitsnack,

Arghh... I'm so fucking sick of some of you. 
När ska folk (läs: tjejer) sluta snacka skit om varandra?
Mår man verkligen så förbannat mycket bättre av att trycka ner andra?

Herregud, ser Ni inte att Ni bara framställer er själva som riktiga idioter. Oatraktivt som fan om Ni frågar mig.
Snacka om osäkerhet.
Sorry, men jag har svårt att se att Ni blir snyggare, bara för att Ni klagar på mig och mitt utseende.

Ibland märks det verkligen så tydligt vilka som är ens RIKTIGA vänner, och vilka som man bara ska kalla 'partypolare'. Om ens det. Jaja, so long suckers. I'm a better person than you'll ever be.

image118

sunny day,

Vilket underbart väder det är idag va? Så nu är bikinin på och jag ska ut i solen :)
Är så glad att jag är ledig hela den här veckan, hoppas vädret håller i sig så man hinner få lite riktig färg och inte bara behöver gå lös på busen i sommar, hihi.
Ska man resa någonstans i sommar btw? Har inte bestämt mig ännu om jag är sugen på en sista-minuten eller inte. Jaja, det ger sig väl! Gotland och Åland är iaf givet...

Åh, nu när vädret är så fint är jag sugen på att ta båten över till Sandhamn. Får nog bli så snart i veckan. Åka dit och spana lite, haha.

image116

Btw - Anna-Celeste, du kan ta och komma hem snart tycker jag. Lika så Crille som vart i usa på tok för länge nu. Och Per kan dissa australien också. Och Love, vart är du egentligen?
I feel fucking abonnded by you guys, kom hem NU!

good night dolls*

image115

Alla ni fina underbara brudar är värda varsin såndär.
Ni andra jävla skitsnackare ska få en upptryckt i facet!


Sov så gott. Puss och kram *

the cutest,

image113 image114

Hayden Christensen och Rachel Bilson
Ahw, är inte dom två perfekta ihop? Jo jo jo <3

i f'cking made it,

Fick just ett mail från Einstiens-lookalike, min mattelärare, och jag klarade kursen!
Är jag bra eller är jag bra? Trots att helvetet vart löst har jag tagit mig igenom den där förbannade kursen.
Jag är lycklig. Jag känner lyckoruset.

It's freaking hilarious!

RSS 2.0